Acties voor Movement on the Ground

 

Sfeervolle markt op 20 december van 16:00-19:30 uur

Op school hoor je allerlei originele ideeën en creatieve plannen om de 10 euro voor het goede doel ‘movement on the ground’ te verdubbelen, vertienvoudigen of…
Om iedereen de gelegenheid te geven zijn spullen aan de man te brengen of zijn kunsten te vertonen, wordt er op woensdag 20 december op school een markt georganiseerd. Alle leerlingen, personeelsleden en ouders ontvangen hierover een mail met een inschrijfformulier. Meld je aan, alleen of met een groep! Weet je nog niet wat je wil doen, lees dan ook de mail, daarin staan ook ideeën!

Al het geld dat de markt oplevert komt ten goede aan het goede doel. 

Iedereen is welkom om de markt te bezoeken, dus nodig oma’s, achterburen en je voetbalteam uit!

 

Oliebollenactie 2A

 

 

Heel NDdA Bakt

 

In A13 is de bakgekte toegeslagen. In de week van 11 t/m 15 december zijn onze (mis)baksels te koop. Elke dag staat er iets anders opp de kaart. Voor 1 of meer euro kun je meeëten. Kom dus 11-12-13-14-15 december langs in A13!

 

Tekenen voor Movement on the Ground

 

Voor onze kerstactie voor ‘Movement on the ground’ heeft onze docent beeldend en levensbeschouwing, beeldend kunstenaar Frank Tarenskeen het drieste plan opgevat van ALLE (570?) leerlingen van onze school in de komende weken een portret te tekenen. Deze kunstwerkjes kunnen voor 3 euro (meer mag uiteraard ook ??) door de geportretteerde leerlingen (of hun ouders/opa’s/oma’s enz.) aangekocht worden. Interesse? Stuur even een mailtje. Het grootste deel van het tekenwerk zal in de laatste week voor kerstmis gedaan worden, maar deze week wordt er een start mee gemaakt. Inmiddels zijn de eerste tekeningen gemaakt, klik hier voor een paar voorbeelden.

Roosterwijzigingen
Notre Dame vernieuwt
Lokaal 0
School Webazine
Wall of Fame
Notre Dame in beeld