3.0

Open Avond en Open Dag Notre Dame

Ondanks alles wat gaande is, is het nog steeds mogelijk om onze school beter te leren kennen. Je hebt misschien op de website al onze prachtige virtuele tour gedaan en de filmpjes bekeken. Daarnaast gaan we op onderstaande data zorgen dat we elkaar digitaal kunnen ontmoeten en we elkaar beter leren kennen en dat je al je vragen kunt stellen.

4 februari -online- van 16.00-20.00
Ook op 4 februari gaan we graag online met je in gesprek. De gesprekken worden via Microsoft Teams gevoerd en duren maximaal 15 minuten. Je kunt kiezen of je met een personeelslid of met een personeelslid en een leerling wilt praten. Daarnaast kan je ook proeflessen volgen. Klik hier om je aan te melden voor de lessen en/of de gesprekken.

6 februari  Open Dag -online-
Ook op 6 februari gaan we graag online met je in gesprek. De gesprekken worden via Microsoft Teams gevoerd en duren maximaal 15 minuten. Je kunt kiezen of je met een personeelslid of met een personeelslid en een leerling wilt praten. Daarnaast kan je ook proeflessen volgen. Klik hier om je aan te melden voor de lessen en/of de gesprekken.

9 februari -online- van 16.00-20.00
Ook op 9 februari gaan we graag online met je in gesprek. De gesprekken worden via Microsoft Teams gevoerd en duren maximaal 15 minuten. Je kunt kiezen of je met een personeelslid of met een personeelslid en een leerling wilt praten. Klik hier om je aan te melden voor de lessen en/of de gesprekken.

Terug naar meer informatie voor nieuwe leerlingen