Kom naar Notre Dame!

Leer meer over Notre Dame:

eeneen

Bij Notre Dame bepaal je je eigen pad!

Wij willen onze leerlingen een leer- en leefomgeving bieden die prikkelt om te leren. Waarin versterking van het zelfvertrouwen en geloof in de eigen mogelijkheden voorop staan. Een leeromgeving die uw kind keuzevrijheid biedt, eigen verantwoordelijkheid stimuleert en die aansluit bij wat uw kind nodig heeft.

We bieden een leeromgeving passend bij de tijd en bij de technologische mogelijkheden die er zijn. Hiermee denken we de intrinsieke motivatie van onze leerlingen te verhogen en de basis te versterken voor hun verdere ontwikkeling.

Lees meer
eentwee

Virtuele tour

Lees meer
drie

Open Avond en Open Dag Notre Dame

Ondanks alles wat gaande is, is het nog steeds mogelijk om onze school beter te leren kennen. Je hebt misschien op de website al onze prachtige virtuele tour gedaan en de filmpjes bekeken. Daarnaast gaan we op onderstaande data zorgen dat we elkaar (digitaal) kunnen ontmoeten en we elkaar beter leren kennen en dat je al je vragen kunt stellen.

27 januari - van 16.00 - 20.00
Binnenkort meer informatie hierover.

17 februari - van 18.00 - 21.00
Binnenkort meer informatie hierover.

19 februari- van 10.00 - 15.00
Binnenkort meer informatie hierover.

Lees meer
vier

Instromen in leerjaar 2 t/m 5

Aanmelden kan door het instroomformulier 2-3 of instroomformulier 4-5 te downloaden, in te vullen en op te sturen naar

Notre Dame
Kasteelselaan 50
6574 AJ  UBBERGEN

T.a.v. Juliet Wijngaards, schoolleider

Op dit moment kunnen we u geen toezegging tot plaatsing doen. Zodra we onze prognoses voor het volgende schooljaar rond hebben (begin juli), zullen we verzoeken tot plaatsing de nodige aandacht geven. Met het invullen van dit formulier geeft u ons toestemming om in dat proces contact op te nemen met de huidige school van uw kind. Indien wij uw kind niet kunnen plaatsen, zullen wij het toegezonden formulier vernietigen.

Lees meer
Design and website powered by: Doks design agency